(+36) 70 602 3366 kdvsm6@gmail.com

Család- és párterápia

A kötelék, mely igaz családod összefűzi, nem a vér, hanem az egymás élete iránti tisztelet s a benne lelt öröm.

(Richard Bach)

Egyéni terápia

Amikor érzelmileg benne vagyunk valamiben, nem tudunk jól dönteni.

Nincs olyan rálátásunk a dolgokra, mint egy külső, objektív szakember.

Saját belső energiánk ilyenkor elakad, nem látjuk jól az összefüggéseket, a válaszokat a miértekre.

Abban tudok segíteni, hogy ez a belső erő újból szabadon áramolhasson, így a saját megoldások szinte maguktól jönnek.

Az első találkozón a kialakult helyzet történetének megismerése zajlik, majd a lehetséges összefüggések feltárása során az ok-okozati kérdések megválaszolása következik. Megállapodunk a szükséges terápiás módszerben és annak időtartamában, amely a probléma súlyosságától függően 2-10 alkalom lehet, amely idő alatt a pozitív változások elindulnak.

18 000 Ft/60 perc

25 000 Ft/90 perc

Párterápia

A szeretet egy ige, azaz cselekvést, történést, létezést, kifejező szó.
Cselekvés: teszünk a másikért olyankor is, amikor a saját komfort zónánkat kell átlépnünk.
Történés: közös programok.
Létezés: tudatos törekvés a szeretet fenntartására. Látni a másikban a jót. Másik tisztelete.

A válás akkor kezdődik, amikor először megvonjuk magunkat a másiktól, pedig tudjuk, szükség lenne ránk. A párkapcsolat olyan, mint egy közösen elültetett virág. Közösen kell ápolni. Ha nem öntözzük, elszárad, meghal. Ez mindkettőnk felelőssége. A párkapcsolat tehát folyamatos odafigyelést igényel. Minden jól működik, ha megfelelő energiát fektetünk bele, és jókor. Abban segítek, hogy mindketten rájöjjenek, újból tegyenek érte, s létrejöhessen a szívből kapcsolódás, azaz az élő szeretet.

Az első találkozón mind a ketten megjelennek és a kapcsolat működését közösen, mindkettőjük szempontját figyelembe véve beszéljük át. A kialakult helyzet természetétől függően vagy együtt vagy külön-külön folytatódik a terápia. Pozitív változás eléréséhez 2-10 alkalommal történő találkozásra van szükség.

Az első, páros alkalom 25 000 Ft/60 perc, a további egyéni terápia:

18 000 Ft/60 perc vagy 30 000 Ft/90 perc

 

Családterápia

Amikor felmerül, hogy a család működése jobb is lehet vagy valamely családtag szenvedélybeteg lesz, viselkedése extrém, problémássá válik, segíthet a családterápia. 

Az első találkozás alkalmával a probléma kialakulásának előtörténetét beszéljük át, majd az elakadás mértékétől, súlyosságától függően kialakul, hogy hány terápiára lesz szükség. A megfelelően kiválasztott terápiás technikával 2-10 alkalom során elérjük a kívánt változást, a vágyott állapotot.

18 000 Ft/60 perc

25 000 Ft/90 perc

Születésekor mindenki elegendő és megfelelő energiával rendelkezik vágyai és álmai megvalósításához. Az idők folyamán viszont igen nagy mennyiségben keletkeznek bennünk csalódások, fájdalmak, szomorúságok okozta blokkok. Nagy hatással vannak életünkre a családunkból hozott traumák is. Ezek mind befolyásolják, hogyan tudunk működni majdani saját családunkban.

Az elakadások összefüggéseit Hellinger–féle családállítási módszerrel tárjuk fel. A Bert Hellinger-féle technika csoportos módszerként közismert. Nálunk viszont, a Harmónia Házában (egyedülállóan Szegeden), egyéni terápiában is használjuk, mely során megkeressük a blokkokat, felszabadítjuk, feloldjuk, hogy a belső saját erő, újból szabadon áramoljon, s beinduljanak a kívánt változások.

Egyéni Hellinger-féle családállítás: 25 000 Ft/90 perc

Csoportos, egész napos Hellinger-féle családállítás:

A részvételi díj annak, aki állít 25 000 Ft/egész nap, a többi résztvevőnek 15 000 Ft/nap.

Forduljon hozzám

Kérdezzen vagy foglaljon időpontot!

4 + 3 =

(+36) 70 602 3366

 

6726 Szeged, Fő fasor 160.

 

hhszeged@gmail.com

Share This